روند دریافت اکانت در شکل زیر شرح داده شده است:
بعد از مطالعه راهنمای کلاستر ژوپیتر، می توانید فرم آنلاین درخواست خدمات را تکمیل کنید. اگر برای شما اکانت ساخته شد، می توانید در ادامه، راهنما های زیر را مطالعه کنید.
الف) اگر با سیستم عامل لینوکس هیچ آشنایی ندارید، توصیه می کنیم ابتدا فایل های زیر را مطالعه کنید.
ب) برای اطلاع از مقدمات کلاستر، مطالب زیر را مطالعه کنید.پ) برای دانشجویان فنی و مهندسی، راهنمای نرم افزارهای زیر تهیه شده اند که حسب نیاز می توانید آن ها را مطالعه کنید.
- راهنمای PUTTY: چگونه از طریق ترمینال لینوکس به حساب کاربری لاگین کنیم؟
- راهنمای VNC: چگونه به دسکتاپ حساب کاربری (GUI) دسترسی داشته باشیم؟
- راهنمای WinSCP: چگونه فایلهای خود را از کامپیوتر شخصی به کلاستر (و بالعکس) منتقل کنیم؟
ت) برای دانشجویان رشته های علوم (شیمی/فیزیک/زیست)، راهنمای نرم افزارهای زیر تهیه شده اند که حسب نیاز می توانید آن ها را مطالعه کنید.
5- در صورتی که سئوالات شما در رابطه با کلاستر بی پاسخ مانده، به آقای دکتر نادران ایمیل بزنید یا به صورت حضوری به دانشکده مهندسی اتاق 304 مراجعه کنید.
6- توجه داشته باشید که در صورت انتشار مقاله یا پایان نامه، حتما نام مرکز به صورت "مرکز پردازشهای سریع دانشگاه شهید چمران اهواز (Supercomputing center of Shahid Chamran University of Ahavz)" در قسمت تشکر (acknowledge) مقاله ذکر شود. همچینن مرکز را مطلع کنید تا در صفحه ارجاعات این موضوع منعکس شود. برای ارسال اطلاعات به فرمتهای زیر توجه کنید:
- پایان نامه: نام و نام خانوادگی نویسنده، نام و نام خانوادگی استاد راهنما، "عنوان پایان نامه"، مقطع دکتری یا کارشناسی ارشد یا کارشناسی، نام دانشکده، نام دانشگاه، نام شهر، تاریخ دفاع پایان نامه.
-
مقاله: نام و نام خانوادگی نویسندگان به ترتیب ذکر شده در مقاله، "عنوان مقاله"، اطلاعات ژورنال یا کنفرانس، تاریخ انتشار.
تاریخ به روزرسانی: 1397/7/5